Terug naar Praktijkinformatie

Digitale spreekuur

Per vandaag, maandag 4 mei, maken we gebruik van digitaal spreekuur!
Deze extra service bieden wij u aan naast het gewone spreekuur op de praktijk.

Vanaf nu kunt u gebruik maken van deze beveiligde manier van contact hebben met
uw huisarts. Alles wat u op deze manier verstuurd wordt alleen door de huisarts en zijn assistentes gelezen (net als wanneer u belt of op het spreekuur komt).

U kunt op de volgende manier gebruik maken van deze service:
Ga naar www.spreekuur.nl en klik op start direct.
Gevraagd wordt naar uw postcode, zodat er gelijk bekend is bij welke huisarts u als patiënt bent ingeschreven.
Nadat u dit heeft ingevuld, kunt u kiezen uit een aantal ingangsklachten. Op dit moment zijn er 11 ingangsklachten. Dit zal in de toekomst worden uitgebreid.
Wanneer u een ingangsklacht heeft uitgekozen, volgt er een vragenlijst.
Na het invullen van een aantal vragen wordt u verzocht zich te registreren op spreekuur.nl. Vervolgens volgt er een eenmalige vragenlijst om een profiel op te stellen.
Afhankelijk van de ernst van de klacht zult u advies krijgen van het programma, de assistente of de huisarts zelf. Het antwoord van de assistente of de huisarts zal via een chatfunctie worden gedaan. Op dat moment kunt u ook foto’s bijvoegen.
Daarnaast kan het zo zijn dat het programma u adviseert telefonisch contact op te nemen met de huisartspraktijk, omdat het niet mogelijk is uw klacht digitaal te beoordelen.

Wij hopen zo in te spelen op de huidige situatie en een nieuwe manier van huisartsenzorg aan te kunnen bieden voor patiënten.
Het voordeel is dat u op de tijd die u past contact met ons kunt opnemen, op een veilige manier. Naast het doorlopen van dit systeem kunt u ook foto’s bijvoegen.

Daarnaast is het ook mogelijk om gebruik te maken van beeldbellen, bijvoorbeeld met onze POH-GGZ. Wij maken hiervoor gebruik van whereby.com.

Indien u vragen heeft over het digitaal spreekuur, neem dan contact op met de praktijk.

17282 Total Views 6 Views Today